• LIFE&STYLE

    Σάκης Ρουβάς: «Έχουν προκύψει μικρά θέματα bullying με τα παιδιά μου στο σχολείο»

    • NewsRoom
    ρουβας

    Σάκης Ρουβάς


    Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε, χθες, στην παρουσίαση βιβλίου «Η Δώρα και το δώρο της» της Αλεξίας Κουκκούλλη και μίλησε στους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στο event. Ο τραγουδιστής προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του σχετικά με το bullying και τόνισε πως η διασημότητα των γονιών δεν παίζει κανένα ρόλο.

    «Με αφορά προσωπικά το bullying. Με τέσσερα παιδιά, στην ηλικία που βρίσκονται και έχουν μπροστά τους εφηβεία.. Είναι ζήτημα που έχει απασχολήσει πολύ έντονα την κοινωνία μας, με παιδιά να έχουν φτάσει σε ακραία σημεία. Προσπαθώ να αφουγκραστώ πάντα τα παιδιά μου. Προσπαθώ να κατανοήσω, να καταλάβω αν συμβαίνει κάτι στα παιδιά μου. Έχουν προκύψει διάφορα μικρά θεματάκια. Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι η επικοινωνία με τα παιδιά μας.

    Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη αγάπης. Όσο απομακρυνόμαστε από την αγάπη, τόσο απομονωνόμαστε και τόσο το “εγώ” προσπαθεί να επιβιώσει, επιτίθεται στα άλλα “εγώ”. Η διασημότητα των γονιών δεν παίζει κανένα ρόλο. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν σκληρά άσχετα με το ποιοι είναι οι γονείς».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: Οι ατάκες της Μέγκι που άφησαν ιστορία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανθή Τζερεφού: Ποιες παίκτριες του GNTM «έθαψε»; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: GNTM: Από άψυχες κούκλες σε αμαζόνες της ασφάλτου – Δείτε τις φωτογραφίες της προηγούμενης εβδομάδας



    ΣΧΟΛΙΑ