Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Αποκλεισμένη στον Παρνασσό χωρίς ρεύμα και θέρμανση η Αγγελική Νικολούλη (video)

Αγγελική Νικολούλη

Αποκλεισμένη από τα χιόνια στον Παρνασσό, όπου επέλεξε να κάνει το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε η Αγγελική Νικολούλη. Όπως μάλιστα αναφέρει, έμεινε χωρίς ρεύμα και θέρμανση λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει την Στερεά Ελλάδα.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από το χιονισμένο βουνό και περιέγραψε την περιπέτειά της.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Χρόνια πολλά με χιονοθύελλα αποκλεισμένη στον Παρνασσό! Και το χειρότερο, χωρίς θέρμανση και χωρίς ρεύμα! Είναι δυνατόν να βλέπεις Φως στο Τούνελ και να μην έχεις εσύ φως; Αχ και οι βλάβες της ΔΕΗ με το τηλέφωνο κατεβασμένο από χθες τη νύχτα και ο κόσμος εδώ έχει παγώσει. Τι να κάνουμε; Ας το πάρουμε με χιούμορ αυτό. Ας το πάρουμε με χιούμορ για να μας πάει και καλά η χρονιά. Παγώσαμε! Χρόνια πολλά! Και μην ξεχνάτε ότι το βουνό έχει τις ομορφιές του, αλλά έχει και τις παγίδες του», λέει στο βίντεο της η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια πριν λίγη ώρα: