Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

ANT1: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι παίκτες για το Nomads (video)

nomads

Το Nomads θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν και το κανάλι αναζητά ήδη τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μέχρι τη Μαδαγασκάρη. Η Νίκη Λεμονή, μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι μαζί στις 10 ανέφερε ποια πρόσωπα εντοπίστηκαν να επισκέπτονται τον ΑΝΤ1 τις προηγούμενες μέρες.

«Είδα κάποια πρόσωπα να περνάνε την πόρτα του ΑΝΤ1 και λέω τι κάνουν μαζεμένοι όλοι αυτοί οι επώνυμοι εδώ πέρα; Ρώτησα κάποιους ανθρώπους και θυμήθηκα ότι ξεκινά το Nomads… Άρα ξεκινάνε τα castings. Πρώτα από όλα είδα τον Ηλία Βαλάση. Πέρα κι αυτός το κατώφλι του ΑΝΤ1 για να συμμετάσχει στο Nomads που θα γίνει στη Μαδαγασκάρη. Επίσης ήρθε ο Κώστας Μαρτάκης. Μετά έχουμε ένα άλλο κορίτσι φωτιά που θέλουμε πάρα πολύ να μπει σε αυτό, την Κατερίνα Στικούδη. Κι ένα άλλο σώμα – φωτιά… η Courtney Parker. Άλλος άντρας ο Γιώργος Τσαλίκης. Κι έχω κι άλλη μια γυναίκα που έχουμε αγαπήσει μέσα από το μόντελινγκ, την Βίκυ Κουλιανού», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ όλα όσα είπαν στο πρωινό του ΑΝΤ1:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν – Τι καινούργιο θα δούμε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριος καβγάς Βαξεβάνη-Μπαλατσινού στο twitter για τα μάτια της… κατσίκας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε το πιο εύκολο και λαχταριστό παγωτό σάντουιτς