Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αδημοσίευτο βίντεο της να χορεύει με νάζι στον Θεολόγο

Ένα όμορφο στιγμιότυπο από την ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκης στο παραθαλάσσιο σπίτι της οικογένειας της στο Θεολόγο δημοσιοποίησε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, στο λογαριασμό που διαχειρίζεται προς τιμήν της στο Instagram.

Η Ελληνίδα σταρ του σινεμά λάτρευε αυτό το σπίτι καθώς περνούσε τα καλοκαίρια της στην παραλία που βρισκόταν μπροστά του, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα. Το παραθαλάσσιο σπίτι είχε στεγάσει όμορφες και δύσκολες στιγμές αλλά και γλέντια. Ένα από αυτά ήταν και τα γενέθλια της μητέρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Έμυς. Στιγμιότυπο από εκείνη τη γιορτή, όπου δείχνει την Αλίκη Βουγιουκλάκη να χορεύει, μοιράστηκε o Γιάννης Παπαμιχαήλ μέσω του λογαριασμού στο Instagram.

Το βίντεο συνοδεύεται από μια νοσταλγική λεζάντα γεμάτο αγάπη και θαυμασμό για την Αλίκη: «Αδημοσίευτο βίντεο από το προσωπικό μου αρχείο, με την μητέρα μου να διασκεδάζει στον αγαπημένο της Θεολόγο στα γενέθλια της γιαγιάς μου Έμυς, τον Αύγουστο του 1988»