Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Αλεξάνδρα Ζάεφ: Ποια είναι η εντυπωσιακή κόρη του Ζόραν Ζάεφ (pics)

Η Αλεξάνδρα Ζάεφ

Η προσωπική εξομολόγηση του Ζόραν Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα για την κόρη του, Αλεξάνδρα Ζάεφ, ήταν ένα από τα «χαριτωμένα» στιγμιότυπα της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού  στη γειτονική χώρα.

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας έφθασε στο γραφείο του Ζάεφ, εκείνος έδειξε στον Έλληνα πρωθυπουργό τις φωτογραφίες της γυναίκας του και της κόρης του. Μάλιστα, αποκάλυψε στον Αλέξη Τσίπρα ότι η κόρη του έχει «boyfriend» κάτι που προκάλεσε γέλιο στον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Ο 44χρονος πρωθυπουργός των Σκοπίων εκτός από την ανάμειξη με την πολιτική σε μικρή ηλικία φαίνεται να αποφάσισε εξίσου νωρίς να κάνει οικογένεια, αφού η εντυπωσιακή κόρη του Αλεξάνδρα είναι 24 χρόνων.

Η νεαρή φοιτήτρια είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των Σκοπίων με τους θαυμαστές της στο Instagram να ξεπερνούν τις 25.000. Με αναλογίες μοντέλου, η Αλεξάνδρα δίνει τροφή στους θαυμαστές της στο Instagram με φωτογραφίες που θα ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες του χώρου της showbiz.

Η Ελλάδα φαίνεται μάλιστα ότι είναι από τους αγαπημένους της προορισμούς, καθώς έχει φωτογραφηθεί στην Ακρόπολη, τη Χαλκιδική την οποία επισκέπτεται συχνά μιας και η οικογένειά της διαθέτει εξοχικό, καθώς και στην Κέρκυρα, την οποία επισκέφτηκε πέρσι το καλοκαίρι με το «boyfriend» της.

Δείτε φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κώστας Μπακογιάννης: Τι αποκάλυψε για τη γυναίκα της ζωής του, Σία Κοσιώνη (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπέτυ Μπαζιάνα: Με σικ εμφάνιση στα Σκόπια (pics)