Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

«Άγριες Μέλισσες»: Ζευγάρι και στην πραγματική ζωή η Λενιώ και ο Λάμπρος;

αγριες μελισσες

Μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Μίνωα Μάτσα, που έσκασε σαν βόμβα, η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών» Μαρία Κίτσου φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του… συμπρωταγωνιστή της, Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

Δημοσίευμα του περιοδικού CIAO, αναφέρει ότι οι δύο ηθοποιοί, που ενσαρκώνουν την Λενιώ και τον Λάμπρο, ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς-εποχής του ΑΝΤ1.

Πρόσφατα, μάλιστα, μιλώντας για την Μαρία Κίτσου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δήλωσε:

«Στα κάστινγκ είδα αρκετές πρωταγωνίστριες για το ρόλο της Ελένης και η Μαρία Κίτσου ήταν από τις πρώτες. Με τη Μαρία είχαμε αυτή τη σπίθα, παρ’ όλο που δεν γνωριζόμασταν.

Στο τελικό κάστινγκ κάναμε τη σκηνή με το χαστούκι, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, συγκινήθηκαν όλοι».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δυο τους ένιωσαν γρήγορα μία αμοιβαία έλξη και μεγάλη χημεία.

Βέβαια, μέχρι στιγμής ούτε η Μαρία Κίτσου ούτε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε διαψεύσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Άλλωστε, ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που τους έχουν δει μαζί.

Οι δυο τους είναι πολύ διακριτικοί στις συναντήσεις τους εντός και εκτός πλατό, ωστόσο, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του περιοδικού, όλοι και πυκνώνουν σε συχνότητα και ένταση.

Η Μαρία Κίτσου προηγουμένως βρισκόταν σε σχέση με τον μουσικοσυνθέτη, Μίνωα Μάτσα, με τον οποίο ήταν μαζί για περίπου ένα χρόνο.

Μάλιστα, φήμες ήθελαν τους δυο τους να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν, ωστόσο όπως αποδείχτηκε η σχέση τους δεν ευδοκίμησε.