Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
What's happening

Victoria Beckham: Όταν ένα slogan πάνω σε ένα t-shirt αρκεί για να προκαλέσει σάλο…

Είναι ιδιαίτερη, καταξιωμένη, πετυχημένη, εξαιρετικά κομψή και ο κόσμος παρακολουθεί την κάθε της κίνηση, ιδίως στον χώρο της μόδας. Αυτή τη φορά, όμως, η Victoria Beckham κατάφερε να προκαλέσει σάλο μόνο και μόνο με ένα slogan.

«It’s a dark but a happy place» («Είναι ένα σκοτεινό αλλά χαρούμενο μέρος») γράφει το t-shirt της Victoria Beckham που τις τελευταίες ημέρες προμοτάρεται ιδιαίτερα στα social media – ένα μήνυμα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αφού υπήρξαν πολλοί που το συνέδεσαν με την κατάθλιψη.

Παρ’ όλα αυτά, πριν από κάποιους μήνες, η Victoria Beckham, θέλοντας να προωθήσει το συγκεκριμένο t-shirt, είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι λιγάκι κολλημένη με τα γυαλιά; Φορώντας τα όλη την ώρα, θα έλεγα ότι είμαι σε ένα σκοτεινό αλλά χαρούμενο μέρος. Το νέο t-shirt είναι διαθέσιμο στο site...».