Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
The Wiseman

Γιατί το Nammos πλήρωσε πρόστιμα 4,5 εκατ. ευρώ, τι είπε η Eurobank στον Κουτσολιούτσο και το δάνειο του Γιώργου Προκοπίου!!! 

Τελικά ο Wise Man αποφάσισε να κάνει λιγοστές διακοπές τον Αύγουστο. Μπορεί ο αείμνηστος Ουμπέρτο Εκο να είχε πει ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις, ομως η ελληνική πραγματικότητα ειναι διαφορετική. Ετσι λοιπόν η στήλη θα είναι alert. Όπως alert είναι άπαντες στην ΝΔ καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαγόρευσε στα στελέχη του τις διακοπές από τον φόβο του εκλογικού αιφνιδιασμού.  Διακοπές δεν κάνουν όπως ξέρετε ούτε στην Μύκονο.  Άπαντες ειναι στα πόστα τους καθώς τώρα βγαίνουν τα χοντρά (είτε μαύρα είτε χτυπημένα στις ταμειακές μηχανές) λεφτά. Άλλωστε στο νησί των ανέμων  για τις επόμενες 96 ώρες θα βρίσκονται 56 ανθρωποι της Ανεξάρτητης Αρχης Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Η επιχείρηση έχει την κωδική ονομασία Τρίαινα. Στόχος είναι να μην ξεφύγει κανείς. 

 

 

the wise man