Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Aυτά είναι τα 7 θύματα του Serial Killer «Ορέστη»-Ανάμεσά τους δύο μικρά κορίτσια

Τα 7 θύματα του serial killer στην Κύπρο

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, με το παζλ των δολοφονιών να αρχίζει να στήνεται. Ο 35χρονος Serial Killer που κρατείται από την Αστυνομία, Νίκος Μεταξάς άλλως «Ορέστης», φαίνεται ότι «έσπασε» και άρχισε να αποκαλύπτει τις αποτρόπαιές του πράξεις στους ανακριτές. Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται στα 7.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί μόνο η σορός της 38χρονης Marry Rose, ενώ αναμένουμε τα αποτελέσματα του DNA για το δεύτερο πτώμα, το οποίο εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς υπέδειξε σκηνή στο Μιτσερό, όπου ο ίδιος ισχυρίζεται ότι βρίσκονται θαμμένα 3 πτώματα, όπου σήμερα, το πρωί της Παρασκευής, θα επαναρχίσουν οι έρευνες για εντοπισμό τους.

Τα 7 θύματα του “Ορέστη”:

Η Marry Rose, η οποία εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό και η 6χρονη κόρη της Sierra (η οποία αγνοείται) ήταν τα πρώτα θύματα που έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές. Στη συνέχεια, με το που εντοπίστηκε το δεύτερο πτώμα στο Μιτσερό ο 35χρονος σε θεληματική του κατάθεση ανέφερε ότι σκότωσε την Arian Palanas Lozano.

Maricar Valdez Arquila… Στο δικαστήριο χθες Πέμπτη παρουσιάστηκαν τεκμήρια, όπως η φωτογραφία της προσωρινής άδειας παραμονής της που κατείχε ο 35χρονος, ενώ ακολούθως άρχισε να ξετυλίγεται το το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος.

Επόμενο θύμα η κοπέλα με καταγωγή από το Νεπάλ ή την Ινδία, της οποίας το πτώμα εντοπίστηκε χθες Πέμπτη στην Ορούντα, κατόπιν υποδείξεως του 35χρονου ίλαρχου.

Ο Νίκος Μεταξάς παραδέχθηκε σήμερα Πέμπτη ακόμη δύο δολοφονίες, μάνας και κόρης από τη Ρουμανία, οι οποίες φέρεται να είναι η Livia Florentina Bunea που ελλείπει από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και η ανήλικη κόρη της Έλενα.

Πηγή: philenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κύπρος: Από το 2016 είχε ξεκινήσει τη φρικτή του δράση ο serial killer – Νέες έρευνες σε Ξυλιάτο και Κόκκινη Λίμνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΗΣ: Φρίκη στην Κύπρο: Ομολόγησε ακόμη δύο δολοφονίες ο «Ορέστης» – Επτά νεκρές γυναίκες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Κύπρο: Νέο πτώμα από τον serial killer βρέθηκε σε πεδίο βολής στην Ορούντα