Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πανδημία: Στα 177 τα θύματα στην Ελλάδα, υπέκυψαν 66χρονη και 87χρονος

Στους 177 ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα που είχαν εντοπιστεί θετικοί στον κορονοϊό, καθώς μια ακόμα γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ την τελευταία του πνοή άφησε και ένας άνδρας στο ΝΙΜΤΣ.

Η γυναίκα είχε ηλικία 66 ετών και είχε υποκείμενο νόσημα. Η άτυχη γυναίκα ήταν το πρώτο θύμα της πανδημίας τις τελευταίες 3 ημέρες.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστός και ο θάνατος του 87χρονου άντρα, που νοσηλευόταν, επίσης με υποκείμενα νοσήματα, στο ΝΙΜΙΤΣ,

Το υπουργείο Υγείας  είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως η διάμεση ηλικία των θανόντων στη χώρα μας ήταν τα 76 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2917, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 636 (21.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1696 (58.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.