Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Αποκλειστικό: Γιατί η Intralot σημείωσε κέρδη στο ΧΑ 7%;

Aντὠνης Kεραστάρης Intralot

Αντώνης Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιntralot

Σημαντικά κέρδη κοντά στο 7% έχει το τελευταίο 12μηνο η μετοχή της Intralot. Το σχέδιο της διοίκησης για εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, που είχε αποκαλύψει το mononews.gr και είχε επιβεβαιώσει εμμέσως και ο πρόεδρος της εταιρείας Σωκράτης Κόκκαλης στην πρόσφατη γενική συνέλευση, προχωρά κανονικότατα! Τότε ο Σ. Κόκκαλης είχε μιλήσει για δύο πιθανότητες: Εισαγωγή στη Νέα Υόρκη ή στο Λονδίνο.

Οι πληροφορίες του mononews αναφέρουν ότι μελετάται το βρετανικό χρηματιστήριο, αλλά πρέπει να ξεπεραστούν αρκετά εμπόδια. Ένα από αυτά είναι η εταιρική οντότητα που θα εισαχθεί (π.χ. η Intralot Λουξεμβούργου ή άλλο σχήμα) και ποια βάρη (δηλαδή δανειακές υποχρεώσεις) θα κουβαλά.

Επί τούτου γίνονται αυτή την περίοδο διάφορες ασκήσεις στο επιτελείο της εταιρείας από τις οποίες θα κριθούν και οι επόμενες κινήσεις. Το άλλο στοίχημα του διευθύνοντος συμβούλου Αντώνη Κεραστάρη είναι, βέβαια, η αναβάθμιση του χαρτοφυλακίου προϊόντων και η διεκδίκηση νέων συμβολαίων. Πρώτα βέβαια πρέπει να λειτουργήσει πλήρως το σύστημα στο μεγάλο έργο της Χιλής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα νέα πρόσωπα της Τράπεζας Πειραιώς, τo offside της Vodafone και τι θα κάνει Αντώνης Κεραστάρης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοντέλο ΔΟΛ και για άλλους 50

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Λέσβος μετρά τις πληγές της μετά τον φονικό σεισμό: Μια νεκρή, 15 τραυματίες και ένα χωριό ισοπεδωμένο (video)