Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Θάνος Πλεύρης: «Μάχη» με όπλο την ηλικία του – Πότε βγαίνει από την εντατική

Θάνος Πλεύρης

Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Υγείας

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα, ο Θάνος Πλεύρης.

Ο πρώην βουλευτής από την Παρασκευή έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ του έχει αφαιρεθεί η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και δέχεται ολιγόλεπτες επισκέψεις από μέλη του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Όπως δείχνει η μέχρι τώρα πορεία της υγείας του, οι γιατροί προσανατολίζονται στο να τον βγάλουν την Δευτέρα, από την Εντατική. Ωστόσο τονίζουν ότι είναι ακόμα πολύ ευάλωτος σε μικρόβια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος δικηγόρος υπέστη σηψαιμία έπειτα από επέμβαση στο πόδι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Βασικά «όπλα» στη «μάχη» που δίνει ο Θάνος Πλεύρης είναι το νεαρό της ηλικίας του καθώς και ο δυνατός οργανισμός του, τα οποία σε συνδυασμό με την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, τον βοηθούν στο να κάνει μέρα με τη μέρα βήματα για την αποκατάταση της υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Αγγλούπα: Νέα βόμβα – Και γνωστός κομηματοπώλης στο κύκλωμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει σενάριο πρόωρων εκλογών-Ο ελληνικός λαός μπορεί να συγχωρέσει τα λάθη μας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο: Μειώσεις έως και 42% στις κύριες συντάξεις ζητά το ΔΝΤ