Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ – Ροκανίζει τον χρόνο ο Πάνος Καμμένος

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ. Η επίσημη αιτιολογία για την αναβολή είναι η συζήτηση στη Βουλή της τροπολογίας για τα εξοπλιστικά, στην οποία συμμετέχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαιτέρως βολική για τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποφεύγει να έρθει σήμερα αντιμέτωπος με την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματός του, αλλά και να περιμένει την συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Παρασκευή και ό,τι μπορεί να προκύψει από αυτήν.

Πληροφορίες ήθελαν τον Πάνο Καμμένο να θέτει σήμερα τελεσίγραφο στους βουλευτές του για το ποιοι τον ακολουθούν και ποιοι όχι στο θέμα της ψηφοφορίας της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως και να ζητά από όσους κατέχουν κυβερνητικά πόστα να είναι έτοιμοι να τα εγκαταλείψουν, όταν αποφασιστεί η αποχώρηση του κόμματος από τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Ωστόσο, ήταν φανερό ότι οι θέσεις του αρχηγού του κόμματος δεν είχαν ιδιαίτερη απήχηση στα στελέχη του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να φανεί ότι έχει χάσει τον έλεγχο πλήρως.

Κατά πληροφορίες, στην συνάντηση της Παρασκευής ο Πάνος Καμμένος σχεδιάζει να ζητήσει από τον πρωθυπουργό την απόσυρση των στελεχών των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ανεξαρτήτως της επιθυμίας των ίδιων.

Η ημέρα της νέας συνεδρίασης δεν έχει οριστεί ακόμη.

Η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος θα συνεδριάσει κανονικά, αλλά δεν θα υπάρξουν δηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπαναχώρηση Καμμένου στην Βουλή – Απίστευτοι διάλογοι με Αμυρά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παρασκήνιο του κυβερνητικού θρίλερ: Πώς φτάσαμε στο ραντεβού της Παρασκευής -Εξελίξεις στους ΑΝΕΛ