Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

«Ο Ερρίκος Ίψεν συναντάει τον Πεερ Γκυντ»-Μουσική παράσταση για παιδιά από τη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, διοργανώνει μια μουσική παράσταση για παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, το Σάββατο 15 Ιουνίου (ώρα 11:00), στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης).

Την παράσταση, η οποία έχει βασιστεί στο δραματικό ποίημα «Πεέρ Γκυντ» του Ερρίκου ΄Ιψεν που γράφτηκε το 1867, παρουσιάζει η  μουσικοεκπαιδευτική ομάδα musicArte.

Μια γλυκιά κι ευγενική μουσική στην αρχή! Ύστερα ο Πέερ Γκυντ… ένας απίστευτος νεαρός συναντά ξαφνικά τα ξωτικά. Αυτά στην αρχή κινούνται απαλά, ύστερα πλησιάζουν όλο και περισσότερο, όλο και πιο γρήγορα! Ουφ… ευτυχώς! Τους ξεφεύγει!

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας στο τηλέφωνο 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9:00-14:00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14:00-20:00).