Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Πέντε τραυματίες οπαδοί του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη (video)

Κωνσταντινούπολη

Πέντε οπαδοί του Ολυμπιακού, που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για τη γιορτή του μπάσκετ, το Final-4, είναι τραυματισμένοι, ο ένας από μαχαίρι, στο πόδι, πιθανώς μετά απο συμπλοκή με Τούρκους οπαδούς.

Η επίθεση έγινε κοντά στην πλατεία Ταξίμ, και συγκεκριμένα στον δρόμο Ιστικλάλ, στην περιοχή Μπεσίκτας και ήταν οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ.

Η συνάντηση των οπαδών μύριζε μπαρούτι εξ’ αρχής και δυστυχώς οι προβλέψεις επαληθεύτηκαν. Το καλό είναι ότι κανένας δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, όπως λένε πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο που διακομίσθηκαν. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=EMmaGIrVmz4

https://www.youtube.com/watch?v=k_9Y09LBX8c

Μάλιστα, δεν έμειναν εκεί αλλά ανέβασαν και στο διαδίκτυο μέσω της σελίδας των φανταικών οπαδών τους, χυδαίες βρισιές για τους οπαδούς του Ολυμπιακού:

https://twitter.com/tribunselcom/status/865525299101839361

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βουλή: Ψηφίστηκε και επίσημα το 4ο μνημόνιο με 153 «ναι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης: «Κύριε Τσίπρα, είστε ικανός να βάλετε και σμόκιν στην παραλία για να μασκαρέψετε τα ψέματά σας» (video)