Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Trastor: Ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών – Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα

Trastor: Πώληση ακινήτου στο Περιστέρι έναντι 280.000 ευρώ

Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος Trastor

Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας προσφοράς των 28.479.054 νέων, κοινών, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της γνωστοποίησε η εταιρεία Trastor, με σχετικό ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε.

Οι νέες μετοχές θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, με μετρητά και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. Ταυτόχρονα, θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία «Χαμηλής Συναλλακτικής Δραστηριότητας» της Κύριας Αγοράς της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο, 18 Ιουλίου, θα είναι η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης της τιμής της μετοχής της Trastor με το δικαίωμα προτίμησης, ενώ η αποκοπή του δικαιώματος και η προσαρμογή της τιμής θα γίνει στις 19 Ιουλίου.

Έπειτα, στις 24 Ιουλίου θα ξεκινήσει η περίοδος άσκησης και διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων προτίμησης, η οποία θα λήξει στις 6 Αυγούστου.

Τα αποτελέσματα της ΑΜΚ θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα, ενώ η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών αναμένεται να ξεκινήσει στις 14 Αυγούστου.

Πιο αναλυτικά, το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της αύξησης έχει ως εξής:

Το χρονοδιάγραμμα για τη δημόσια προσφορά της Trastor