Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Τα δύο σενάρια για το επίδομα θέρμανσης: Αυξημένα τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι  

petrelaio

Αυξημένα θα είναι τα ποσά του επιδόματος θέρμανσης που θα λάβουν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα για την περίοδο από 15-10-2018 έως 30-4-2019, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή.

Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο σενάρια στο τραπέζι:

Το ποσό του επιδόματος, το οποίο ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 0,125 ευρώ για κάθε λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που αγοράζεται, θα αυξηθεί στα επίπεδα των 0,15 – 0,20 ευρώ.
Το ύψος του συνολικού ποσού του επιδόματος θα εξακολουθεί να διαμορφώνεται για κάθε δικαιούχο ανάλογα με την Κλιματική Γεωγραφική Ζώνη στην οποία βρίσκεται η κύρια κατοικία του.

Παράλληλα θα εξακολουθεί να προβλέπεται διαχωρισμός της επικράτειας της χώρας σε 4 μεγάλες Κλιματικές Γεωγραφικές Ζώνες, σε κάθε μία από τις οποίες θα ισχύει διαφορετικό ανώτατο όριο επιδοτούμενων λίτρων ανά τετραγωνικό μέτρο κύριας κατοικίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης: Αντισυνταγματική η απόλυτη κατάργηση των δώρων και του επιδόματος άδειας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατασχέσεις: Πώς εξαφανίζονται απροειδοποίητα από ακατάσχετους λογαριασμούς μισθοί, συντάξεις και επιδόματα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίδομα θέρμανσης: Πόσα χρήματα δικαιούστε φέτος