Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Στην Impala του Δημήτρη Βιντζηλαίου καταλήγουν οι τράπεζες για την Creta Farms

Την Impala του Δημήτρη Βιντζηλαίου φαίνεται να προτίμησαν οι πιστώτριες τράπεζες προκειμένου να αναλάβει την ευθύνη ανασυγκρότησης της Creta Farms.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, η επιλογή  αναμένεται να οριστικοποιηθεί στις συνεδριάσεις των αρμόδιων επιτροπών των τραπεζών στο τέλος της άλλης εβδομάδας.

Οι τράπεζες φαίνεται να έκριναν πιο συμφέρουσα την πρόταση της Impala, η οποία, όπως είχε αποκαλύψει το mononews, πρότεινε μεταξύ άλλων το κούρεμα 50% των δανείων  της εταιρείας, ενώ είχε δεσμευτεί να διατηρήσει τον σημερινό αριθμό εργαζόμενων της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Υπενθυμίζεται πως στην τελική φάση του διαγωνισμού είχαν δώσει το παρόν η Impala Invest του Δημήτρη Βιντζηλαίου, ο οποίος ελέγχει την Λακωνική Τροφίμων και η Lime Capital, το fund που ελέγχει την γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη. Και οι δυο κατέθεσαν δεσμευτική προσφορά, η οποία μεταξύ άλλων περιλάμβανε αναλυτικό business plan για την επόμενη μέρα της πολύπαθης εταιρείας.