Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Υπ. Ναυτιλίας: Έκτακτη δρομολόγηση στις γραμμές Νεάπολη Βοιών – Κύθηρα – Αντικύθηρα

Ο υπουργός κ. Χρήστος Στυλιανίδης

Ο υπουργός ΥΝΑΝΠ, Χρήστος Στυλιανίδης

Σε έκτακτη δρομολόγηση του πλοίου Hellenic Highspeed στις γραμμές «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» και «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» από 15 Φεβρουαρίου έως 29 Φεβρουαρίου προχώρησε το υπ. Ναυτιλίας.

Η απόφαση ήρθε μετά την προσάραξη του Aqua Jewel στο λιμάνι του Διακοφτίου Κυθήρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπ. Ναυτιλίας:

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνει την έκτακτη δρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΧΑΪΣΠΙΝΤ» Ν.Π. 12331 της εταιρείας «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ Α.Ν.Ε.», στις γραμμές «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» και «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» για το χρονικό διάστημα από 15-02-2024 έως 29-02-2024 προκειμένου καλυφθούν οι έκτακτες και επείγουσες συγκοινωνιακές ανάγκες που έχουν προκύψει στην ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των Κυθήρων και των Αντικυθήρων μετά το συμβάν προσάραξης του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ» Ν.Π. 11045 στον λιμένα Διακοφτίου Κυθήρων την 06-02-2024.

Η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση θα εκτελείται με τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ» και με δύο (02) δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ».

Διαβάστε επίσης

ΕΛΙΝΟΙΛ: 20.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη των δολοφονημένων

EE: Συστάθηκε και επίσημα η επιχείρηση «ASPIDES» για την Ερυθρά Θάλασσα – Διοικητής ο Βασίλειος Γρυπάρης

ΕΛΑΣ: Χειροπέδες σε υπάλληλο Περιφέρειας για υπόθεση δωροδοκίας