Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Επίσκεψη του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλεξανδράκης Γεώργιος

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλεξανδράκης Γεώργιος

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο Β’, επισκέφθηκε, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης συνοδευόμενος από τον ιερέα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Πλωτάρχη Λ.Σ. (Ι) Δημήτριο Βαρσαμίδη.

Ο Αρχηγός, αφού έλαβε τις εγκάρδιες ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει με αυτόν σκέψεις και προβληματισμούς σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων και της αποστολής του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τον Αρχηγό και τον συνεχάρη για το δύσκολο έργο που επιτελούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και τη συνολική προσφορά τους στην Πατρίδα και στην Κοινωνία.

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, ο Αρχιεπίσκοπος και ο κ. Αρχηγός είχαν την ευκαιρία να ακούσουν χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα από τη Βυζαντινή Χορωδία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την μπάντα του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

 

Διαβάστε επίσης:

Δημητριάδης (υφυπουργός Ναυτιλίας Κύπρου): “Ικανοποίηση για τις αποφάσεις του ΙΜΟ για την προστασία της Μεσογείου”