Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Emanuele Grimaldi: Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για την Attica Group

Emanuele Grimaldi, Επικεφαλης Grimaldi Group

Emanuele Grimaldi, Επικεφαλης Grimaldi Group

Ο Emanuele Grimaldi επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Όμιλο Attica σε περίπτωση που πωληθεί από την Marfin Investment Group

Μετά αρκετά δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες σε ιταλικά οικονομικά μέσα ενημέρωσης, ο Emanuele Grimaldi επιβεβαίωσε στο Ferry Shipping News το ενδιαφέρον για τον Όμιλο Attica, σε περίπτωση που η ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία πωληθεί από την Marfin Investment Group.

«Είναι ευρέως γνωστό το γεγονός ότι ο όμιλος μας εξετάζει την ενοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερο της αγοράς ro-ro και ro-pax, και στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, μπορώ να πω ότι προφανώς έχουμε ενδιαφέρον για την Attica Group ή για ορισμένες από τις γραμμές που εκτελούνται », δήλωσε ο εφοπλιστής με έδρα τη Νάπολη.

Η ανάληψη μόνο ορισμένων διαδρομών και πλοίων που ελέγχονται από την Attica Group (όπως συνέβη με τις γραμμές της Trasmediterranea με τις Βαλεαρίδες Νήσους) μπορεί να είναι ο σωστός τρόπος για να ξεπεραστούν τα πιθανά όρια από τις αντιμονοπωλιακές αρχές.

Διαβάστε επίσης

Ποιος είναι ο όμιλος Grimaldi που με τζίρο πάνω από €3 δισ. θέλει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας