Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Διευκρινίσεις της Target Marine για το πλοίο M/V Glory

M/V Glory - Target Marine

M/V Glory - Target Marine

Η εταιρεία Target Marine γνωστοποίησε σχετικά με το πλοίο M/V Glory ότι είναι πλήρως επιχειρησιακό αφού αντιμετώπισε προσωρινή απώλεια πρόωσης.

Το M/V Glory δεν προσάραξε ούτε υπήρξε άλλο πρόβλημα επικάθησης του. Η κυκλοφορία στη Διώρυγα του Σουέζ ήταν αδιάκοπη και συνεχής.

Επισημαίνεται από την εταιρεία ότι στις 9 Ιανουαρίου 2023, το πλοίο M/V Glory, υπό τη διαχείριση της Target Marine S.A. αντιμετώπισε προσωρινή απώλεια ισχύος του κύριου κινητήρα λόγω διαρροής εξαρτήματος ψύξης, ωστόσο, δεν υπήρξε κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Η προσωρινή απώλεια πρόωσης αντιμετωπίστηκε αμέσως και δεν υπήρξε ούτε τραυματισμός του πληρώματος ούτε ρύπανση του περιβάλλοντος.

Το πλοίο M/V Glory βγήκε από το κανάλι στο Σουέζ στις 10 Ιανουαρίου 2023 περίπου στις 03:35 π.μ. και συνέχισε το ταξίδι προς τον τελικό του προορισμό.

Διαβάστε επίσης:

Μάρκος Σιγάλας: Tρεις νέες πιστοποιήσεις του συστήματος ναυτιλιακού αυτοματισμού SHaPoLi για την EDIT Automation

Προσάραξε το πλοίο Glory του Αντώνη Κομνηνού στη Διώρυγα του Σουέζ