Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Celestyal Cruises: Εκπτώσεις έως και €881 το άτομο για κρουαζιέρες

Celestyal Cruises

Celestyal Cruises

Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει τις φετινές «Black Friday» προσφορές της, που είναι περισσότερο ενισχυμένες από ποτέ, προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις σε περισσότερες από 90 κρουαζιέρες, με τα παιδιά να μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν.

Η προσφορά, η οποία ισχύει από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου 2022, περιλαμβάνει:

Όλες οι προσφορές αφορούν μόνο το ναύλο της κρουαζιέρας και περιλαμβάνουν δωρεάν όλα τα γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, ψυχαγωγία, καθημερινές δραστηριότητες, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνει επίσης, έκπτωση €75 ανά άτομο για προκράτηση εκδρομών.

Οι Black Friday προσφορές της Celestyal παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στις οικογένειες, με την δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε όλες τις παραπάνω κρουαζιέρες. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης εξοικονόμηση 100% στον ναύλο της κρουαζιέρας για το τρίτο και/ή το τέταρτο παιδί (έως 11 ετών), που θα μοιραστούν την ίδια καμπίνα με δύο ενήλικες ταξιδιώτες. Τα λιμενικά τέλη και οι φόροι χρεώνονται επιπλέον.

Διαβάστε επίσης:

H MSC του Τζιανλουίτζι Απόντε απέκτησε το 80% του τερματικού σταθμού Trieste Marine Terminal

Ποιοι είναι οι εφοπλιστές που συλλέγουν έργα τέχνης – Από τον Νιάρχο ως σήμερα