Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Qantas Airways: Ζημίες 71 εκατ. δολαρίων στο πρώτο τρίμηνο έφερε ο κορονοϊός

Qantas: Υποχρεωτικός o εμβολιασμός κατά της COVID-19 για όλο το προσωπικό της

Περί τα 100 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας κόστισε στα έσοδα πρώτου τριμήνου το κλείσιμο των πολιτειακών συνόρων της Αυστραλίας εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, δήλωσε σήμερα η Qantas Airways Ltd.

Η αεροπορική εταιρεία εκτίμησε επίσης ότι ο κορονοϊός αναμένεται να έχει επηρεάσει και τα οικονομικά αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου.

Η Qantas Airways λειτουργεί σε ποσοστό μικρότερο του 30% της συνήθους εσωτερικής μεταφορικής της ικανότητας, εξαιτίας του κλεισίματος των συνόρων μεταξύ των πολιτειών της Αυστραλίας.

Η Qantas ανέμενε ότι θα λειτουργούσε σε ποσοστό περίπου 60% της μεταφορικής της ικανότητας κατά την περίοδο που διανύουμε, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της, Άλαν Τζόις κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της αεροπορικής εταιρίας.

«Ουσιαστικά, αυτό είναι ζήτημα χρόνου. Γνωρίζουμε ότι η ανοδική τάση θα καταγραφεί, απλά αργότερα απ’ ό,τι είχε [αρχικά] προγραμματιστεί», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση