Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Public: Εξυπηρέτηση του κοινού μέσω του www.public.gr και του call center

Tα καταστήματα του δικτύου της Public θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 18.03.2020 μέχρι νεωτέρας, καθώς η εταιρεία συμμετέχει στα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, η  Public ακολουθεί πιστά την απόφαση των αρμόδιων αρχών και ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα καταστήματα του δικτύου της θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 18.03.2020 μέχρι νεωτέρας.

 

Όλες αυτές τις ημέρες, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό και προσαρμόζουμε τη δραστηριότητά μας με ένα και μοναδικό στόχο: Να παραμείνουν οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας ασφαλείς.

Υποστηρίζουμε την καμπάνια #ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.public.gr, αλλά και μέσω της ομάδας του call center μας (τηλ.: 2108181333), προσφέροντας με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας αλλά και την εξαιρετική και υψηλής ποιότητας εμπειρία Public.

Σε αυτή την κατεύθυνση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού:

Ήδη, για όλες τις παραγγελίες στο www.public.gr αλλά και στο call center μας, ισχύουν τα ακόλουθα:

#ΜένουμεΣπίτι. Για τον λόγο αυτό έχουμε ενισχύσει περαιτέρω την εξαιρετική εμπειρία online αγορών που προσφέρει το www.public.gr, για να βρείτε εύκολα και γρήγορα όλα εκείνα τα προϊόντα που θα σας εξασφαλίσουν ευχάριστες στιγμές, ακόμη και στο σπίτι!»

 

».