Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

PASAL Development: Αίτηση για οριστική ρύθμιση των τραπεζικών δανείων της

Pasal

Σωτήρης Θεοδωρίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος Pasal Development

Αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η οποία προβλέπει την οριστική ρύθμιση των τραπεζικών δανείων της εταιρείας, υπεβλήθη από την PASAL Development ΑΕ στις 29/3/2018 βάσει του Ν.3588/2007, σε συνεννόηση με τις βασικές πιστώτριες τράπεζες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συμφωνία δεν περιλαμβάνονται ρυθμίσεις οφειλών στο Ελληνικό Δημόσιο και Ασφαλιστικούς Οργανισμούς καθώς η εταιρεία δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, Ασφαλιστικούς οργανισμούς, προμηθευτές ή εργαζόμενους.

Το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών αφορούν τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις. Η συμφωνία δεν περιλαμβάνει την επένδυση της εταιρείας στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, το οποίο η PASAL σκοπεύει να ενισχύσει εκμεταλλευόμενη και την ευνοϊκή συγκυρία για τα εμπορικά κέντρα.

Με την συμφωνία επιδιώκεται η εξυγίανση της χρηματοοικονομικής θέσης και η υγιής ανάπτυξη της εταιρείας, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η απόκτηση της Πήγασος από την Dimera του Ιβάν Σαββίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευάγγελος Μυτιληναίος: Τι είπε για Αμύνταιο και Protergia

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα