Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Πάνος Γερμανός: Τη σύσταση νέας θυγατρικής στην Ιταλία ανακοίνωσε η Sunlight

Πάνος Γερμανός, Επικεφαλής Ομίλου Olympia

Σε μία νέα επιχειρηματική κίνηση προχωρά η Sunlight ABEE του Ομίλου Olympia ενδυναμώνοντας την παρουσία της στις αγορές της Ευρώπης. Η εταιρεία συμφερόντων του Πάνου Γερμανού ανακοίνωσε ότι προχωρά στη σύσταση θυγατρικής εταιρείας στην Ιταλία, με την επωνυμία Reliable Battery Solutions Srl,  με 100% συμμετοχή της εταιρείας Συστήματα Sunlight ABEE και μετοχικό κεφάλαιο Ευρώ 200.000.

Η νέα θυγατρική της Sunlight θα ασχολείται με την συναρμολόγηση και εμπορία μπαταριών βιομηχανικού τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ομίλου Olympia:

Η Συστήματα Sunlight ABEE, 100% θυγατρική του Ομίλου Olympia, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι συστάθηκε θυγατρική εταιρεία στην Ιταλία, με την επωνυμία Reliable Battery Solutions Srl,  με 100% συμμετοχή της εταιρείας Συστήματα Sunlight ABEE και μετοχικό κεφάλαιο Ευρώ 200.000.

Βασικός σκοπός της εν λόγω θυγατρικής είναι η συναρμολόγηση και εμπορία μπαταριών βιομηχανικού τύπου, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του Ομίλου Sunlight στις αγορές της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Big Deal: Πώς Γερμανός και Κάτσος αγόρασαν το 12,8% του Ελληνικού. Το παρασκήνιο