Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ο ΣΚΑΪ αγόρασε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Μέντα 88 και Pepper 96,6

Γιάννης Αλαφούζος. Μέτοχος Okeanis Eco Tankers

Γιάννης Αλαφούζος, μέτοχος Okeanis Eco Tankers

Στην απόκτηση του Μέντα 88 και του Pepper 96,6 προχώρησε ο όμιλος ΣΚΑΪ. Πρόκειται για δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς οι οποίοι -όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση- έχουν διαμορφώσει τον δικό τους, ιδιαίτερα αγαπητό χαρακτήρα στην μπάντα των FM, αποτελώντας σταθερή επιλογή χιλιάδων πιστών ακροατών.

Με όραμα και στρατηγική προσήλωση στο μέλλον, ο Μέντα 88 και ο Pepper 96,6 θα συνεχίσουν κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου ΣΚΑΪ να είναι σημεία αναφοράς, με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική.

Ο μεν Μέντα 88 στο έντεχνο, mainstream και λαϊκό ελληνικό τραγούδι, ο δε Pepper 96,6 στις πιο σύγχρονες, εναλλακτικές μουσικές διαδρομές, χτίζοντας το πιο επιδραστικόurban ραδιόφωνο.

Στον Όμιλο ΣΚΑΪ ανήκουν ήδη ο ΣΚΑΪ 100,3, σταθερά πρώτος στην κατάταξη όλων των ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και ο πιο επιτυχημένος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός bwinΣπορ FM 94,6, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε και η συχνότητα 104 FM.

Με την απόκτηση των Μέντα 88 και Pepper 96,6 ο Όμιλος ΣΚΑΪ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα ραδιοφωνικά κοινά και να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση του στον τομέα του ραδιοφώνου.

Διαβάστε επίσης

Καραμανλής: Στις επόμενες 15 μέρες ο διαγωνισμός για τον Προαστιακό Δυτ. Αττικής

ΕΡΓΟΣΕ: Υπεγράφη η σύμβαση με τον σύμβουλο για τα έργα 4,5 δισ. ευρώ