Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ντάμιαν Κόουπ: Δυναμική συνέχεια και στο δεύτερο εξάμηνο του 2019 για τον ΟΠΑΠ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ

Οι ισχυρές επιδόσεις του ΟΠΑΠ θα συνεχιστούν και στο δεύτερο εξάμηνο της εφετινής χρονιάς. Την αισιόδοξη αυτή εκτίμηση έκανε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Ντάμιαν Κόουπ, στη διάρκεια της σημερινής δίωρης τηλεσυνδιάσκεψης με τους αναλυτές, όπου και παρουσιάστηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου.

Ο επικεφαλής του ομίλου του ΟΠΑΠ αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία που ακολουθούν οι δραστηριότητες των VLTs αναφέροντας επίσης ότι στο τέλος του προσεχούς Οκτωβρίου θα λειτουργούν περί τα 22.000-23.000 παιχνιδομηχανήματα, έναντι των περίπου 20.300 που λειτουργούσαν στο τέλος του περασμένου Ιουνίου.

Αναφορικά με το δίκτυο καταστημάτων του ΟΠΑΠ, ο διευθύνων σύμβουλος τόνισε ότι προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι ανακαινίσεις καταστημάτων.

Ο ίδιος επισήμανε ότι θα υλοποιηθεί το στρατηγικό πλάνο (του Οράματος 2020) το οποίο και στοχεύει στην καθιέρωση του ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων παγκοσμίου επιπέδου.