Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Digital Transformation Academy in Retail

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με την eSkills Center και την υποστήριξη της Beiersdorf Hellas, υλοποιούν την πρώτη ακαδημία στην Ελλάδα, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου που πλέον αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιβίωση και την ανάπτυξή τους. Στόχος της ακαδημίας είναι να προετοιμαστούν τα υψηλόβαθμα στελέχη για να οδηγήσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, αφορά το νέο πλαίσιο λειτουργίας όλων των τμημάτων ενός οργανισμού, ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των ψηφιακών τεχνολογιών. Προϋποθέτει αλλαγές σε δεξιότητες, διαδικασίες, επιχειρησιακά συστήματα & εργαλεία, επιχειρηματικά μοντέλα, οργανωτικές δομές και εταιρική κουλτούρα.

Το πρόγραμμα, σε 60 ώρες εκπαίδευσης, καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών και παρεμβάσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που απαιτείται να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις, με 15 κορυφαίους εξειδικευμένους εισηγητές και καλύπτει τις ακόλουθες ενότητες:

Το Digital Transformation Academy in Retail ξεκινάει στις 7 Ιουνίου και θα υλοποιηθεί στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

Η Beiersforf Hellas συμβάλει στην υλοποίηση της ακαδημίας Digital Transformation in Retail αποδεικνύοντας στην πράξη τον ξεκάθαρο προσανατολισμό της στη νέα ψηφιακή εποχή, στηρίζοντας τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και την εξέλιξη του λιανεμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στο site της «Εξέλιξης» www.excelixi.org.