Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Motor Oil: Eγγύηση έως €9,8 εκατ. για 6 μήνες στην Alpha Δορυφορική Τηλεόραση

Βαρδής Βαρδινογιάννης, Motor Oil

Βαρδής Βαρδινογιάννης, Motor Oil

Εγγύηση έως του ποσού των 9,8 εκατ. ευρώ θα χορηγήσει για έξι μήνες η Motor Oil στη συνδεδεμένη με την ίδια εταιρεία Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, δεδομένου ότι δεν υποβλήθηκε κάποιο αίτημα για γενική συνέλευση σχετικά με το θέμα.

Αναλυτικά με ανακοίνωσή της στο ΧΑΑ η Motor Oil αναφέρει:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης με ημερομηνία 22 Ιουνίου 2023 η οποία δημοσιεύθηκε και στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ με αριθμό πρωτοκόλλου 2985413/22.06.2023, η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. (η Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η 10ήμερη προθεσμία για την υποβολή αιτήματος σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης με σκοπό τη λήψη απόφασης επί της παροχής ειδικής αδείας προκειμένου η Εταιρεία να παρέχει εγγύηση μέχρι του ποσού των Ευρώ 9,8 εκατ. υπέρ της συνδεδεμένης ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. παρήλθε άπρακτη στις 3 Ιουλίου 2023.

Η χορήγηση ειδικής άδειας του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για την παροχή εγγύησης υπέρ της συνδεδεμένης ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ισχύει για έξι (6) μήνες».

Διαβάστε επίσης

Motor Oil: Πώς ανοίγει τον δρόμο του υδρογόνου ξεπερνώντας τον σκόπελο των κρατικών εγκρίσεων

Motor Oil: Εγγύηση €9,8 εκατ. υπέρ της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση

Mytilineos: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το ομόλογο