Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

KFC, McDonald’s, Starbucks… Τι να μην παραγγείλετε ποτέ από εκεί!

Όλοι ξέρουμε ότι όταν πάμε να πάρουμε ένα burger και είναι σε 2 λεπτά έτοιμο, προφανώς και δεν κάνουμε την πιο υγιεινή επιλογή. Αλλά πάντα υπάρχουν χειρότερα από ένα μόνο πλαστικό burger… Όχι μόνο σε θερμίδες ή λιπαρά – δε νομίζουμε να σας ενδιαφέρει όταν πάτε στα McDonald’s το πόσες θερμίδες θα έχει αυτό που θα φάτε – αλλά σαν γενικότερη εικόνα. Του τύπου «δε θα το δοκίμαζα αυτό στη θέση σου».

Διαβάστε, λοιπόν, τι να αποφύγετε στην επόμενη επίσκεψή σας σε αυτούς τους «παραδείσους» λιπαρών και παχυσαρκίας!

Τα «κρυφά μενού»
Μη δοκιμάσετε ποτέ το “hidden menu” ή «κρυφό μενού» κανενός! Δε θέλετε να το ζήσετε, πιστέψτε με… Στα μεν McDonald’s μπορεί να καταλήξετε με κανένα πλαστικό σωρό ανάμεσα σε ψωμάκια και στα δε Starbucks, δεν ξέρουν τι είναι αυτό που φτιάχνουν. Μπορεί να καταλήξετε με κάτι που έχει – υποτίθεται – τέλεια γεύση αλλά θα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αληθινός καφές. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει, θα έχει δίκιο!

McDonald’s: Όχι και τόσο ασφαλής επιλογή για τον οργανισμό σας…

Κοτομπουκιές και milkshakes από τα McDonald’s: για κανένα λόγο!
Όπως υποστήριξε και ένας πρώην υπάλληλος, μετά από πολυετή εργασία στα McDonald’s, απλά μην ξαναπάρετε ποτέ κοτομπουκιές ή milkshakes. Σίγουρα κάτι παραπάνω από μας θα ξέρει.

Οι περιβόητες κοτομπουκιές από τα McDonald’s. Δε θέλουμε να ξέρουμε πώς φτιάχτηκαν!

Μην πάτε στα McDonald’s μετά τις 10 το βράδυ
Οι τουαλέτες τους στο τέλος της μέρας πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος. Ποτέ δεν ξέρετε τι έχει προηγηθεί εκεί μέσα πριν τη δική σας επίσκεψη. Επίσης – ακραίο αλλά πιθανό – μπορεί κάποιος κουρασμένος υπάλληλος να σας σερβίρει κάτι που του έπεσε στο πάτωμα, γιατί μπορεί να βαριέται ο άνθρωπος να σας το ξαναφτιάξει. Κάτι η κούραση, κάτι η νύχτα, καταλαβαίνετε… Μέχρι και καταγγελίες για ποντίκια έχουν γίνει και όχι πολύ παλιά.

Μην πάρετε κάτι με τυρί το καλοκαίρι στα McDonald’s
Το καλοκαίρι οι μύγες κάθονται πάνω στα τυριά τους και κάνουν πάρτι. Αποφύγετε οτιδήποτε έχει τυρί στα McDonald’s όταν σφίξουν οι ζέστες.

Στοίβες με τυρί στα McDonald’s

Όχι γλυκά από τα Starbucks!
Ειλικρινά μην πάρετε κάποιο γλυκό από τα Starbucks. Όλα είναι κατεψυγμένα και τα βγάζουν έξω από το προηγούμενο βράδυ για να ξεπαγώσουν. Επίσης να αποφύγετε το ζεστό γάλα και το αφρόγαλα. Όταν είναι ώρες αιχμής, οι baristas δε θα μπουν στον κόπο να καθαρίσουν το ακροφύσιο γάλακτος στις μηχανές, πολλή ώρα χαμένη και πολύς κόσμος στην ουρά. Η σκέψη και μόνο της κατσάδας των πελατών τους απωθεί από οποιαδήποτε πράξη υγιεινής στην κουζίνα. Πολλή φασαρία σου λέει για το τίποτα..!

Ροφήματα από τα Starbucks. Τέλεια γεύση αλλά με τι κόστος στην υγεία μας;

Μη πάρετε τίποτα με σάλτσες από τα KFC
Προς θεού μη πάρετε τίποτα που έχει σάλτσα πάνω του στα KFC. Πρώην υπάλληλος καταγγέλλει ότι οι σάλτσες τους φτιάχνονται με χρησιμοποιημένο λάδι, το οποίο αν περισσέψει, χρησιμοποιείται ξανά για να μην πεταχτεί. Δεν είναι εποχές για σπατάλες βεβαίως βεβαίως… Και μη πάρετε τίποτε άλλο εκτός από κοτόπουλο. Πρόκειται για κατεψυγμένα σκουπίδια, σύμφωνα με τον ίδιο πρώην υπάλληλο! Γιατί να μην τον πιστέψουμε;

Μη πάρετε τίποτε άλλο εκτός από κοτόπουλο στα KFC!

Διαβάστε ακόμη:

http://www.mononews.gr/ta-7-simantikotera-pragmata-pou-prepi-na-xerete-simera-5/40811