Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Intralot Inc.: Επόμενο βήμα το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Intracom: Deal με AMICROSS για την πώληση της τουριστικής επένδυσης στη Μύκονο- Στην Intrakat η κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών

Σωκράτης Κόκκαλης Intracom

Σε εξέλιξη η γενική συνέλευση μετόχων της Intralot, παρουσία του πρόεδρου της εταιρείας, κ. Σωκράτη Κόκκαλη.

Αφού παρουσιάστηκε η επιτυχημένη συμφωνία με τους ομολογιούχους που δίνει ανάσα στην εταιρεία τέθηκαν ερωτήματα από τους παριστάμενους.

Σε σχετική ερώτηση μετόχων που βρέθηκαν στο αμφιθέατρο της εταιρείας στην Παιανία, ο κ. Κόκκαλης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Intralot.us κινείται για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση έγινε από μέτοχο της εταιρείας κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, με τον βασικό μέτοχο και διοικητικό ηγέτη της, Σωκράτη Κόκκαλη να απαντά ότι η προοπτική εισόδου στην Wall Street για την Intralot Inc. είναι κάτι που εξετάζεται.

Η συγκεκριμένη θυγατρική είναι το πιο ισχυρό χαρτί του ομίλου καθώς από εκείνη προέρχεται το 34,6% των εσόδων και το 51% της λειτουργικής κερδοφορίας του ομίλου. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι η θυγατρική της Intralot αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της συμφωνίας Κόκκαλη με τους ομολογιούχους.

 

Διαβάστε επίσης

Ιντραλότ: Οι… αθέατες λεπτομέρειες της σύνθετης συμφωνίας Κόκκαλη, με τους ομολογιούχους