Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Εξελίξεις στην υπόθεση Folli Follie: Θα ζητήσει αναβολή της δικής για την προστασία της έναντι των πιστωτών

Την αναβολή για 4 μήνες της συζήτησης για την αίτηση προστασίας έναντι των πιστωτών της που επρόκειτο να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου θα ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Folli Follie.

Μετά την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης την οποία αιτήθηκε ο κ. Δ. Κουτσολιούτσος, στις 12 του τρέχοντος μηνός η εταιρεία θα διαβιβάσει στο δικαστήριο υπογραφές των εργαζομένων οι οποίοι θα ζητούν στήριξη έτσι ώστε να προχωρήσει η αναδιάρθρωση.

Το αίτημα αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρείας να κερδίσει χρόνο και να προστατευθεί – έστω και προσωρινά – από τους πιστωτές της.

Υπενθυμίζεται πως σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται πως ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος ζήτησε την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου, «δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young».

Η ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων μετατέθηκε ως εκ τούτου για τις 10 Οκτωβρίου.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως: «Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων.

Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επιβεβαίωση mononews: Αναβάλλεται με αίτημα Κουτσολιούτσου η Γενική Συνέλευση της Folli Follie

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις για Folli Follie: Σε προσωρινή προστασία από τους πιστωτές της