Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Εθνική Τράπεζα: Δεν βγάζουμε σε πλειστηριασμό το σπίτι κανενός συνταξιούχου

Απάντηση σε δημοσίευμα, που την ήθελε να βγάζει σε πλειστηριασμό το ακίνητο συνταξιούχου της τράπεζας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, δίνει η Εθνική Τράπεζα. Συγκεκριμένα, διευκρινίζει πως το συγκεκριμένο δάνειο βρίσκεται σε διαδικασία τακτοποίησης, σύμφωνα με τις πάγιες λύσεις που προσφέρει η Εθνική Τράπεζα, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες και τις προτάσεις του κάθε πελάτη της. Για το λόγο αυτό άλλωστε και ο πλειστηριασμός που αναφέρει το δημοσίευμα έχει ήδη αναβληθεί.

Το εν λόγω άρθρο παρέθετε μια ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα εργαζομένων – συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας, με την οποία κατήγγειλε πλειστηριασμό που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και αφορούσε διαμέρισμα 100 τ.μ., το οποίο είναι η πρώτη κατοικία και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο μιας τριμελούς οικογένειας (δύο συνταξιούχων και ενός άνεργου παιδιού).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη «δίνη» των τραπεζών το ΧΑ. Στο limit down η Πειραιώς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση Μεγάλου στην πτώση της Τράπεζας Πειραιώς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανικός και μεγάλη βουτιά στις τράπεζες – Στο -30% η Πειραιώς