Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Έρευνα-σοκ: Πώς οι 30άρηδες θα μετατρέψουν τις τράπεζες σε τηλεφωνικούς θαλάμους

Η γενιά του millenium (18-34 ετών) κινείται ολοένα και περισσότερο προς το e-banking και ως αποτέλεσμα, οι επισκέψεις τους στα παραδοσιακά τραπεζικά καταστήματα είναι λιγότερες από ποτέ άλλοτε.

Πολλοί developers, λοιπόν, επεκτείνουν διαρκώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους προκειμένου να διδάξουν τους πελάτες τους πώς να διαχειρίζονται τα χρήματά τους με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Και όσο πιο πολύ αυξάνεται ο ρόλος τους, τόσο πιο πολύ θα διαβρωθεί η σχέση των τραπεζών με τους πελάτες τους.

Για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο που θα διαμορφωθεί στο μέλλον του τραπεζικού τομέα, σύμφωνα με τον αναλυτή του Business Insider, John Heggestuen, ο οποίος ερεύνησε τις προτιμήσεις και τις τραπεζικές συνήθειες 1500 ατόμων ηλικίας 18-34 – από τις τραπεζικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν, μέχρι το τι επιλέγουν μέσω αυτών των εφαρμογών, αλλά και το πόσο συχνά τις χρησιμοποιούν.

Όλη αυτή η εκτενής έρευνα πήρε τη μορφή μιας πολύ σημαντικής μελέτης, με τίτλο “The Digital Disruption of Retail Banking”, που εμβαθύνει στον τραπεζικό τομέα και αποκαλύπτει το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τις τράπεζες.

Κάποια σημεία-κλειδιά της μελέτης είναι τα παρακάτω:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/pio-ine-to-perithorio-anodou-tis-metochis-tou-ote-giati-i-analites-veltiosan-tin-timi-stocho/44819

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/a-andreadis-tafoplaka-stin-touristiki-epichirimatikotita-to-telos-plirotitas/44825

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/afti-ine-i-megaliteri-apili-gia-tin-pagkosmia-ikonomia/44710