Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Επίθεση Μασκ κατά του Τραμπ: Ο αληθινός πρόεδρος είναι αυτός που… χειρίζεται τον τηλε-υποβολέα

Elon Musk

Elon Musk

Επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla , Ίλον Μασκ , κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα, λέγοντας ότι ο πρόεδρος είναι κάποιος που απλώς διαβάζει από έναν τηλέ-υποβολέα (teleprompter) και ότι η κυβέρνησή του δεν κατάφερε να κάνει και πολλά.

«Είναι δύσκολο να πει κανείς τι κάνει ο Μπάιντεν, για να είμαι εντελώς ειλικρινής», είπε ο Μασκ σε ένα podcast που ηχογραφήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ κατά τη διάρκεια του  All-In Summit με τους Chamath Palihapitiya, Jason Calacanis, David Sacks και David Friedberg.

«Ο πραγματικός πρόεδρος είναι όποιος ελέγχει τον τηλε-υποβολέα. Ο δρόμος προς την εξουσία είναι ο δρόμος προς τον τηλε-υποβολέα. Αισθάνομαι ότι αν κάποιος ακουμπούσε κατά λάθος στον τηλε-υποβολέα, θα είναι σαν τον ‘Anchorman’», πρόσθεσε ο Μασκ, αναφερόμενος στην ταινία του 2004 για έναν παρουσιαστή ειδήσεων που θα διαβάσει οτιδήποτε γραφτεί στο autocue.

Ο Μασκ, ο οποίος υποστηρίζει πως στηρίζει τους Δημοκρατικούς,  έχει επανειλημμένα επικρίνει τον πρόεδρο Μπάιντεν. Μάλιστα φαίνεται ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Μπάιντεν έχει φιλοξενήσει αρκετούς κατασκευαστές ηλεκτρικών οχημάτων στον Λευκό Οίκο, αλλά έχει αποκλείσει την Tesla.

Ο Μασκ δεν είναι ο μόνος που άσκησε κριτική στον Μπάιντεν τις τελευταίες ημέρες, καθώς και ο Τζεφ Μπέζος είχε επικρίνει τον Αμερικανό πρόεδρο ειδικά για τον χειρισμό του πληθωρισμού.

Διαβάστε επίσης:

Elon Musk: Παζαρεύει… χαμηλότερη τιμή εξαγοράς του Twitter

Twitter: Μείωση της κεφαλαιοποίησης κατά 9 δισ. δολάρια σε σχέση με την τιμή εξαγοράς