Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Elon Musk: Δείτε το σκληρό email που έστειλε στους υπαλλήλους του

Elon Musk

Elon Musk

Ο CEO της Tesla, Elon Musk, είναι γνωστός για τις αυθόρμητες κινήσεις του όσον αφορά την επικοινωνία – από τυχαία Tweets μέχρι τα emails που στέλνει στους εργαζόμενους της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Όπως φαίνεται στα emails που απέκτησε το CNBC, ο Musk έστειλε 2 μηνύματα στους υπαλλήλους του στις αρχές Οκτώβρη. Αν και το πρώτο email φαίνεται εντάξει, το δεύτερο είναι κάπως σκληρότερο, αναφέροντας πως όταν ο Elon Musk στέλνει μία οδηγία, οι υπάλληλοι έχουν 3 επιλογές: Να εξηγήσουν γιατί θεωρούν πως είναι λάθος, να ζητήσουν διευκρινίσεις, ή να την εκτελέσουν – διαφορετικά θα απολύονται!

Δείτε τα emails του Elon Musk:

 

Τα emails αυτά ήρθαν στον απόηχο της  4ης Οκτωβρίου, όταν η εταιρεία έχασε μία δικαστική διαμάχη στο Σαν Φρασίνσκο και αναγκάστηκα να πληρώσει έναν πρώην υπάλληλο, τον Οwen Diaz, περίπου $137 εκατ., αναφέροντας ότι ανέχτηκε ένα ρατσιστικό και εχθρικό περιβάλλον εργασίας, όταν εργαζόταν στο εργοστάσιο της Tesla στην Καλιφόρνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Elon Musk: Ο δισεκατομμυριούχος χλευάζει τον γερουσιαστή Bernie Sanders στο Twitter

Elon Musk: Πούλησε επιπλέον μετοχές της Tesla αξίας 1,2 δισ. δολαρίων