Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Δίκη Λαβίδα: Δεν αποφάσισαν οι ένορκοι – Παρατείνεται η αγωνία

Λαβίδας Lavipharm

Τηλέμαχος Λαβίδας, μέτοχος Lavipharm

Η επιτροπή των ενόρκων διέκοψε την συνεδρίαση της στις 17,30 ώρα Νέας Υόρκης. Σε λίγες ώρες θα συνεχιστεί η διαδικασία.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- Παρατείνεται η αγωνία του 39χρονου επιχειρηματία κ. Τηλέμαχου Λαβίδα για μερικές ώρες ακόμα,  καθώς η επιτροπή των ενόρκων  που θα αποφασίσει έαν είναι αθώος η ένοχος, διέκοψε τη συνεδρίασή της,  στις 17:30 ώρα Νέας Υόρκης.

Οι ένορκοι θα προσέλθουν και πάλι στο δικαστήριο την Τετάρτη  στις 09:30 ώρα Νέας Υόρκης (16:30 ώρα Ελλάδας) προκειμένου, να συνεχίσουν την διαδικασία και να καταλήξουν (εκτός απροόπτου) σε απόφαση. Νομικοί κύκλοι επισημαίνουν οτι η διαδικασία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη.

Την ίδια άποψη εκφράζουν και οι συνήγοροι του επιχειρηματία. Υπενθυμίζεται οτι ο Λαβίδας δικάζεται σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης για συμμετοχή στην υπόθεση Insider Trading.

Να σημειωθεί οτι στο δικαστήριο και σήμερα, όπως και κάθε ημέρα, βρέθηκαν η μητέρα και οι 2 αδελφές του Τηλέμαχου Λαβίδα.

Περισσότερο ρεπορτάζ θα διαβάσετε σε λίγες ώρες στο mononews.gr