Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Εθνική Ασφαλιστική: Ολοκληρώνει άμεσα την απόκτηση του χαρτοφυλακίου της International Life ΑΕΑΖ

Σαρδέλης, Εθνικη Ασφαλιστική

Χριστόφορος Σαρδέλης, Πρόεδρος ΔΣ Εθνικής Ασφαλιστικής

Στην υλοποίηση της συμφωνίας απόκτησης του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου της International Life AEAZ προχωρά η Εθνική Ασφαλιστική – ΑΕΕΓΑ “Η ΕΘΝΙΚΗ”, όπως αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό της συμβούλιο στη συνεδρίαση της 6ης Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο της 185/12.5.2016 απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η τελική συμφωνία προβλέπεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες, αφού ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες.

Η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το μεταβιβαζόμενο χαρτοφυλάκιο από την ημερομηνία υπογραφής της τελικής συμφωνίας (η οποία θα ανακοινωθεί) και εφεξής.

Πιστεύουμε ότι η συμφωνία θα αποβεί επωφελής τόσο για τους κατόχους των συμβολαίων που μεταβιβάζονται όσο και για την Εθνική Ασφαλιστική, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι πέντε σημαντικότερες ειδήσεις στη ναυτιλία τώρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο «άγνωστος» επιχειρηματίας που αγόρασε το ξενοδοχείο Capsis στη Ρόδο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η L’Οreal πουλάει την Body Shop μετά από 10 χρόνια; Οι μειωμένες πωλήσεις έφεραν προβληματισμό