Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ακίνητο της Trastor μισθώνει ο Όμιλος Inditex

Ακίνητο της Trastor μισθώνει ο Όμιλος Inditex προκειμένου να στεγάσει κατάστημα της Pull & Bear. Η εταιρία ανακοίνωσε την νέα συνεργασία:

«H Trastor  A.E.E.A.Π. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεύρυνση της συνεργασίας της με τον Όμιλο Inditex και να καλωσορίσει την “Pull & Bear” ως μισθωτή στο νεοαποκτηθέν ιστορικό ακίνητο της, επί της οδού Τσιμισκή 64, στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης».

Ο κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, δήλωσε σχετικά:

«Η ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών αποτελεί βασική παράμετρο των επενδυτικών επιλογών της Trastor. Στη κατεύθυνση αυτή η μίσθωση του ακινήτου μας επί της οδού Τσιμισκή από τον Όμιλο Inditex, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ένδυσης-υπόδησης παγκοσμίως, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στις επενδυτικές επιλογές μας. Tαυτόχρονα, η εν λόγω μίσθωση θα ενισχύσει σημαντικά την οικονομική θέση της Εταιρείας με μακροχρόνια οικονομικά οφέλη για τους μετόχους μας».