Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

3Κ Investment Partners : Εντάσσεται στο CSR Hellas και πρωθεί την ενσωμάτωση της βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις

Γιώργος Κουφόπουλος, Πρόεδρος 3K Investment Partners

Η ένταξη της Investment Partners στο Ελληνικό Δίκτυο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης CSR Hellas σηματοδοτεί και ενισχύει τη στρατηγική συνεργασίας με τους κύριους συμμετόχους και άλλες επιχειρήσεις στη διαδικασία προώθησης και ενσωμάτωσης των αρχών της βιωσιμότητας τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη λειτουργία των ελληνικών επιχειρήσεων, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τις προτεραιότητες που θέτει και το νέο κανονιστικό πλαίσιο για τη βιωσιμότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η μετάβαση και υιοθέτηση νέων και κυρίως βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων αφορά όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα του μεγέθους τους και για την 3Κ Investment Partners αποτελεί μέρος της αποστολής της να συμμετέχει ενεργά και υπεύθυνα  στη συλλογική αυτή προσπάθεια ενδυναμώνοντας την ικανότητά της έτσι να παράγει αξία για τους συμ-μετόχους της σε βάθος χρόνου.

Το  CSR Hellas είναι ένα μη κερδοσκοπικό επιχειρηματικό σωματείο, που ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2000 για τη διάδοση και εφαρμογή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), μέσω συλλογικών πρωτοβουλιών και δράσεων που απευθύνονται, τόσο στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα όσο και στους συμμετόχους, δηλαδή επενδυτές, εργαζόμενους, κοινωνία των πολιτών, αλλά και εκπροσώπους των δημόσιων αρχών.

Η CSR Hellas είναι μέλος ενός ευρύτερου Ευρωπαϊκού Δικτύου, του CSR Europe, που αποτελείται από 42 Ευρωπαϊκά Δίκτυα και 10.000 μέλη επιχειρήσεις και  λειτουργεί με κοινή αποστολή και όραμα.

Με τη συμμετοχή της στο Εθνικό Δίκτυο ΕΚΕ CSR Hellas η 3Κ Investment Partners προσβλέπει στην ενίσχυση της επικοινωνίας της προς το ευρύτερο επενδυτικό κοινό, αλλά και τις επιχειρήσεις και στην προώθηση σωστής ενημέρωσης, ανταλλαγής εμπειρίας και γνώσης από την εφαρμογή καλών πρακτικών, διεθνών προτύπων και ευρωπαϊκών οδηγιών και πρωτοβουλιών σχετικών με τη βιωσιμότητα.

Σχετικά με την 3K Investment Partners

Η 3K Investment Partners είναι μία βραβευμένη ανεξάρτητη επενδυτική εταιρεία Α.Ε.Δ.Α.Κ. με επιτυχημένη πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά. Με μια σειρά πρωτοπόρων προϊόντων εξειδικεύεται σε αμοιβαία κεφάλαια που είναι προσανατολισμένα στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των επενδυτικών ευκαιριών στις αγορές. Παράλληλα, προσφέρει ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων και εξατομικευμένων επενδυτικών λύσεων, δίνοντας πρόσβαση σε όλο το φάσμα των διεθνών αγορών, μέσω των αμοιβαίων κεφαλαίων που διαχειρίζεται η ίδια, αλλά και με μια μεγάλη γκάμα Οργανισμών Συλλογικών