Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

COSMOTE Business One: Προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου & virtual fax για τις επιχειρήσεις (video)

Προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου & virtual fax χωρίς να απαιτείται εξοπλισμός τηλεφωνικού κέντρου και συσκευή fax, παρέχει η COSMOTE στο πλαίσιο των προγραμμάτων COSMOTE Business One για τις επιχειρήσεις.

Οι εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου που προσφέρει η COSMOTE διευκολύνουν την καθημερινότητα και ενισχύουν την επικοινωνία των επιχειρηματιών, με προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και «έξυπνες» λύσεις, που παρέχουν μεγάλη ευελιξία και περισσότερη οικονομία στις λειτουργικές δαπάνες. Η επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους συνεργάτες γίνεται πιο εύκολη μέσα από:

Το COSMOTE Business One αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet με ταχύτητες VDSL και 4G/4G+, υπηρεσιών ασφαλείας για σταθερό και κινητό, αλλά και υπηρεσιών Cloud, για να δουλεύει η επιχείρησή αδιάλειπτα και με ασφάλεια από παντού. Επιπλέον, η COSMOTE παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις, μέσα από συγκεκριμένο συνεργάτη, με ένα τηλεφώνημα στο 13818.

Οι υπηρεσίες του προηγμένου τηλεφωνικού κέντρου & virtual fax είναι διαθέσιμες με μόνο 10,08€/μήνα1, για τους πελάτες COSMOTE Business One, καλώντας στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818 ή με μια επίσκεψη στα καταστήματα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.