Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμφάνιση με sporty διάθεση

Μια άκρως κομψή εμφάνιση με sporty chic διάθεση πραγματοποίησε, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου.

Πρόκειται για ένα απλό και άνετο outfit, που αρμόζει στην περίσταση, καθώς το βασιλικό ζευγάρι του Μονακό βρέθηκε μαζί με τα δυο παιδιά του, στο Automobile Club de Monaco, όπου παρακολούθησαν την έναρξη του διάσημου τουρνουά, Le Mans Virtual. Στον αγώνα συμμετείχε το #54 Strong Together Ferrari, με τα χρώματα του πριγκιπάτου και του Ιδρύματος της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Η 42χρονη γαλαζοαίματη επέλεξε ένα μπεζ, ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο και συνδύασε με ένα ριγέ τοπ σε λευκό και γαλάζιο χρώμα από τον οίκο Louis Vuitton.

Ξεχωρίζει για τον όρθιο γιακά και τα χρυσά κουμπιά στους τονισμένους ώμους. Τα ριγέ μπλουζάκια είναι ιδανικά για το καλοκαίρι και τάση για τη σεζόν.

Παρόμοια είναι διαθέσιμα σε οικονομικές τιμές σε πολλά γνωστά καταστήματα fast fashion, όπως Mango και H&M.

Το outfit ολοκλήρωσε η εντυπωσιακή πριγκίπισσα Σαρλίν με ένα ζευγάρι sneakers και μια τσάντα, επίσης, Louis Vuitton.

Mango
H&M