Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Πώς να εντυπωσιάσετε αυτά τα Χριστούγεννα με το μακιγιάζ σας

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που απαιτεί λαμπερές εμφανίσεις που «ξεχειλίζουν» από κομψότητα και… γκλίτερ. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να είναι και η τέλεια ευκαιρία για κάθε γυναίκα να περιποιηθεί τον εαυτό της και να πειραματιστεί με το στιλ της.

Το μακιγιάζ λοιπόν, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι από τέτοιες εορταστικές εμφανίσεις καθώς θα πρέπει να βρίσκεται στους σωστούς τόνους και σε κατάλληλο στιλ με το υπόλοιπο look. Βέβαια, το μακιγιάζ είναι κάτι πολύ προσωπικό για κάθε γυναίκα, καθώς κάποιες το προτιμούν πιο «βαρύ» και άλλες πιο «ελαφρύ».

Για τη φετινή εορταστική περίοδο θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, πάντως, κάτι διαφορετικό ή και πιο τολμηρό ανάλογα με την εμφάνιση σου. Μάλιστα, πηγή έμπνευσης θα μπορούσαν να αποτελέσουν και αρκετές make up artists, οι οποίες δείχνουν βήμα-βήμα τα «make up looks» στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram ή στα διαδικτυακά κανάλια τους στο YouTube.

Από τις προτάσεις των πιο διάσημων make up artists ξεχωρίσαμε κάποια γιορτινά μακιγιάζ που θα μπορούσατε φέτος να δοκιμάσετε. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν τα all time classics όπως το μαύρο eyeliner και το κόκκινο κραγιόν, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μεταλλικές σκιές, τα γκλίτερ και τα smokey looks.