Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Γιλντιρίμ: Γιατί ο Τσίπρας μιλά για τους Έλληνες στρατιωτικούς και όχι για τους «8»;

Γιλντιρίμ

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ

Στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, αλλά και στους οκτώ Τούρκους που κατέφυγαν στην  Ελλάδα, αναφέρθηκε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, εξαπολύοντας επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Yeni Safak, ο Γιλντιρίμ επέκρινε, μάλιστα, τον Έλληνα ομολογό του επειδή ζητά να απελευθερώσει η Άγκυρα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στον Έβρο τον Μάρτιο, την ώρα που η Ελλάδα έχει γίνει «καταφύγιο» πραξικοπηματιών.

«Γιατί (ο Αλέξης Τσίπρας) δεν αναφέρεται σε αυτό το ζήτημα;», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Εκείνοι έκαναν πραξικόπημα στην Τουρκία, σκότωσαν ανθρώπους, έβλαψαν μια χώρα».

«Τώρα αυτοί οι Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης και η Δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι. Εμείς δεν παρεμβαίνουμε στη δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιλντιρίμ για τους Δημήτρη Κούκλατζη και Αγγελο Μητρετώδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευχές και συγκίνηση κατά την επίσκεψη του μητροπολίτη Ανδριανουπόλεως στο κελί των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προειδοποίηση Κοτζιά στην Τουρκία: «Θα χαθούν και δικοί τους στρατιωτικοί»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Καμμένος-Γκλέτσος από τα φυλάκια: Η σκέψη όλων μας στους 2 Έλληνες στρατιωτικούς