Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Ανδρέας Βγενόπουλος: Έγινε η νεκροψία – Επενέβησαν εισαγγελείς για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του

Με εισαγγελική παρέμβαση, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθετική διάταξη, εξακριβώθηκαν τα αίτια του θανάτου του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

Όπως προβλέπει ο νόμος σε περιπτώσεις αιφνιδίων θανάτων που δεν υπάρχει κάνενα ιστορικό με προηγούμενα προβλήματα υγείας, επεμβαίνουν οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ο επιχειρηματίας δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και για αυτόν τον λόγο όπως προβλέπει η νομοθεσία έγινε η νεκροψία.

Παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας λοιπόν λίγες ώρες προ της κηδείας του επιχειρηματία διαπιστώθηκε από ιατροδικαστή ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς . Στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές αρχές από τον ίδιο τον ιατροδικαστή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Άδωνις κατακεραυνώνει τον Λαζόπουλο: Καταστρέφεται η Ελλάδα και μας λέει ότι δεν ασκεί πολιτική υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ(video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντζελίνα Τζολί: Δείτε τα όργιά της σε ένα επτάλεπτο βίντεο – Έκανε στοματικό σε αγνώστους και ζητούσε από γυναίκες να…