Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Mobility 2021 στο Golden Hall!

Mobility 2021 στο Golden Hall!

H έκθεση ηλεκτρικών οχημάτων «Mobility 2021» ξεκινά αύριο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Το Mobility 2021 ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό αύριο. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 3 Οκτωβρίου 2021 στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από τον κορωνοϊό.

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη θα συμμετέχει με την Honda και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο του ιαπωνικού κολοσσού, το Honda e, θα είναι έκθεμα στο περίπτερο Νο 3 της Honda.

Παράλληλα, οι φίλοι του αυτοκινήτου αλλά και γενικότερα της πράσινης-εναλλακτικής μετακίνησης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να πραγματοποιήσουν test drive με όλα τα νέα μοντέλα της εξηλεκτρισμένης γκάμας της Honda, το Honda Jazz e:HEV Crosstar, το Honda CR-V e:HEV και βεβαίως το Honda e. Πέραν του ομίλου Σαρακάκη πολλές ακόμη εταιρείες θα εκθέσουν τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα τους στο χώρο.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Οι ώρες λειτουργίας είναι:

Καθημερινές: 17:00-22:00
Σάββατο: 11:00-21:00
Κυριακή: 11:00-19:00

Διαβάστε επίσης:

Aston Martin F1: Ανέβαλε CEO, ο Whitmarsh!

Παπαντωνίου: Η κίνηση στην Αθήνα θα χειροτερέψει!

Τι πραγματικά συνέβη στην Πάτρα