Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Με κέρδη 9,31% ηγείται στη μεσαία κεφαλαιοποίηση η Κέκροψ

Γιατί οι Έλληνες διαχειριστές σαμποτάρουν την αγορά παρά το άλμα της ανάπτυξης κατά 13,4%

Με κέρδη 9,31% κινείται προς το παρόν η μετοχή της Κέκροψ ΑΕ, διαγράφοντας τις απώλειες που κατέγραψε χθες, στα πλαίσια της γενικότερη διόρθωσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η μετοχή είχε σημειώσει την Τετάρτη άλμα +29,75% ύστερα από την έκδοση δικαστικής απόφασης η οποία δικαίωσε την εταιρεία για τα 300 στρέμματα που διεκδικούσε στην περιοχή του Ψυχικού, βάζοντας τέλος σε μια μακροχρόνια «Οδύσσεια», η οποία χρονολογείται από το 1988.

Ο τίτλος είχε αντιδράσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, όταν η πολυαναμενόμενη δικαστική απόφαση οδήγησε τη χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας να αγγίξει σχεδόν το limit up, διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία από το άνοιγμά της στα 1,60€, μέχρι και τα 2,05€ του κλεισίματος, σηματοδοτώντας μακράν την καλύτερη επίδοση του έτους με ένα αξιοζήλευτο +29,75%.

Ύστερα από τις χθεσινές απώλειες, η μετοχή άνοιξε υψηλότερα στα 1,99€ (+4,07%), ενώ λίγο πριν τις 13:30 κινείται στα 2,09€ σημειώνοντας άνοδο +9,31%, με χαμηλή όμως συναλλακτική δραστηριότητα ύψους 71.979€.