Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Cryptocurrencies

Το χρηματιστήριο της Ελβετίας αγόρασε ποσοστό σε startup κρυπτονομισμάτων

Η SIX (Swiss Infrastructure Exchange), o διαχειριστής του χρηματιστηρίου της Ελβετίας, εξαγόρασε μειοψηφικό πακέτο στη  PassOn, startup που ασχολείται με τα κρυπτονομίσματα, μία κίνηση που αντανακλά την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς ψηφιακών νομισμάτων.

Η ελβετική PassOn εργάζεται για την ανάπτυξη μίας πλατφόρμας, όπου οι χρήστες της θα μπορούν να αποθηκεύουν τα ψηφιακά τους νομίσματα και στη συνέχεια να τα διαβιβάσουν στους δικαιούχους.

Καθώς η αγορά των κρυπτονομισμάτων είναι ακόμα καινούρια, οι περισσότεροι κάτοχοι δεν λαμβάνουν υπόψη τι θα συμβεί στα κεφάλαια τους σε περίπτωση ενός αναπάντεχου γεγονότος.

Η PassOn θα παρέχει τη λύση, όπου οι κάτοχοι θα είναι σε θέση να διαχειρίζονται τα κρυπτονομίσματα τους και να τα μεταβιβάζουν στους κληρονόμους τους.

Στο ταμπλό σήμερα, ένα Bitcoin (+0,21%) έχει κόστος αγοράς 6.671 δολάρια ενώ το Ethereum  (-0,69%) πωλείται προς 212,04 δολάρια.